Portofoliu

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul constructiilor, am oferit viata constructiilor executate de noi, ne-am bucurat de bumul imobiliar si reusim sa oferim servicii complete clientilor nostri in perioada crizei, iar astazi ne continuam activitatea cu o atentie sporita asupra detaliilor.

Constructiile executate de echipele noastre sunt dovezile cele mai concludente ca reusim cu capacitatea noastra logistica, organizatorica dar si tehnica sa ducem la indeplinire constructia oricarui proiect. Pentru a va putea convinde singuri va invitam sa vizitati portofoliul nostru, unde veti gasi exemple concludente a ceea ce putem sa executam- cartea noastra de vizita.

Portofoliu case

Constructiile noastre –ansambluri rezidentiale de case sau doar renovarea unei case sunt dovada cea mai concludenta a capacitatiilor si abilitatilor noastre de a proiecta si de a executa cele mai complexe constructii, de la ridicarea la stadiu de rosu pana la cele mai complexe finisaje interioare si exterioare.

 

Detalii

Portofoliu Blocuri

mic

Constructiile executate de echipele noastre sunt dovezile cele mai concludente ca reusim cu capacitatea noastra sa ducem la indeplinire constructia oricarui proiect, fie ca este vorba despre renovarea unui apartament, constructia unui intreg ansamblu rezidential de blocuri sau bloc individual, la rosu, gri sau la cheie.

Detalii

Hale industriale

hale industrialeProiectele industriale -hale metalice, fie industriale, fie spatii comerciale din toata tara sunt cartea noastra de vizita, o dovada reala a abilitatilor noastre de a proiecta, executa, monta si de a duce la bun sfarsit, in timpul stabilit si la calitatea dorita orice proiect indiferent de anvergura acestuia.

Detalii

Monumente istorice

Untitled-14

Dovezile concludente a indemanarii echipelor noastre de a readuce la viata frumusetea arhitecturii de altadata, a stilului si a istoriei oglindite pe fatadele monumentelor istorice, sunt proiectele executate de catre noi- cartea noastra de vizita.

Detalii

Platforme betonate

platforme

Cartea noastra de vizita este proiectele executate de catre echipele noastre-platformele betonate exterioare sau interioare,pavarea aleilor, trotuarelor, carosabilului, platforme de depozitare sau din hale industriale, crearea de rampe fixe sau mobile.

Detalii

Alte servicii

alte lucrari

Pentru a va putea convinge singuri asupra experientei si asupra calitatilor inginerilor nostri, va invitam sa analizati cateva exemple de proiecte executate de catre noi- prelucram si redam eleganta fierului forjat, a inoxului sau a lemnului.

Detalii