Mentenanta

In urma utilizarii pregnante a cladirilor, acestea pot suferi diferite grade de uzura care se pot transforma in pericole pentru utilizatori sau pot periclita buna desfasurare a activitatilor. Avand in vedere aceste aspecte, este recomandat ca periodic sa se efectueze lucrari de mentenanta, un serviciu care se dovedeste a fi mai eficient logistic si financiar, prevenirea in detrimentul repararii.

Astfel in cadrul companiei noastre am dezvoltat si serviciul de mentenanta pentru a veni in intampinarea colaboratorilor nostri care doresc un partener de incredere, la care pot apela in situatii de urgenta, dar mai ales pentru a preveni degradarea cladirilor, a instalatiilor sau a platformelor unde isi desfasoara activitatea.

Impreuna stabilim un plan de executie si de actiune amanuntit astfel incat functionalitatea spatiilor de productie, birouri, platformelor sa nu fie afectate si care sa functioneze la capacitatea lor maxima, prin controale si revizii periodice sau remedierea imediata a unei defectiuni accidentale.
Dispunem de cele mai moderne utilajele, echipamente si accesorii necesare acestei activitati iar tehnologia moderna si materialele de constructii folosite ne permit sa intretinem proiectele la cele mai inalte standarde.

Pe perioada de iarna, cand conditiile meteo ingreuneaza orice activitate exterioara va putem oferi servicii de deszapezit pentru a spori confortul utilizarii drumurilor, parcarilor sau aleilor.

Astfel va putem oferi servicii complete de :

  • Mentenanta constructii
  • Mentenanta instalatii
  • Mentenanta platforme
  • Servicii dezapezit- curatare manuala si mecanizata; indepartare/depozitare zapada; pluguire; prevenirea poleiului cu material antiderapant

 

Pentru alte detalii nu ezitati sa ne contactati.

 

Cu flexibilitate si seriozitate constructia ta devine realitate!