Termeni si conditii

 

Accesarea acestui site, denumit in continuare “www.gamaconstruct..ro”, pentru informare sau vizitare presupune acceptarea termenilor si conditiilor stipulate in continuare. Proprietarul site-ului www.gamaconstruct.ro are dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara notificare prealabila.

 
Proprietarul si administratorul site-ului www.gamaconstruct.ro este:
SC Gama Construct SRL, cu adresa in Sibiu, str. Stefan cel Mare nr. 166 cu datele de indetificare: CUI 101 94 273 , Nr Inregistrare la Registrul Comertului : J 32/54/1998
Email: office@gamaconstruct.ro

 
Continutul si designul www.gamaconstruct.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele www.gamaconstruct.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale gamaconstruct.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

Raspundere:
Desi incercam in permanenta sa pastram continutul cat mai actualizat, ne rezervam dreptul de a publica informatii avand doar titlu informativ, declinand orice tip de responsabilitate cu privire la eventualele erori survenite in urma accesarii website-ului precum si cu privire la virusii si alte evenimente informatice similare ce ar putea fi transmise prin intermediul webite-ului catre calculatoarele vizitatorilor/utilizatorilor. In alta ordine de idei, Gama Construct NU poate fi considerata responsabila in nici o situatie particulara directa sau indirecta pentru daune produse prin accesarea acestui website si nici de acuratetea acestora.
Securitate:
Prin accesarea acestui website, vizitatorii/utilizatorii isi exprima acordul sa nu altereze, dezactiveze, eludeze sau interfereze in orice fel cu elementele de securitate ale prezentului website, precum sa nu decurga nici la alte variante de actiuni ce ar aduce daune sau prejudicii catre Gama Construct SRL. In aceasta situatie, vor accepta sa despagubeasca eventuale despagubiri raportate la daunele realizate, pentru toate situatiile sus mentionate.

Legislatia aplicabila
Termenii si conditiile www.gamaconstruct.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile de la inregistrarea reclamatiei la sediul Gama Construct SRL . In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Sibiu.
Forta Majora
Proprietarul si administratorul gamaconstruct.ro nu poat fi facut responsabil pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa gamaconstruct.ro . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la gamaconstruct.ro , lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele bucuria-copiilor.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.
Consideram asadar ca odata cu accesarea acestui website, ati acceptat fara nici o rezerva toate cele sus mentionate si le veti respecta.

In cazul in care exista intrebari, nelamuriri sau situatii particulare referitoare la accesarea si navigarea in conditii optime a acestui website, va invitam sa ne contactati.