Despre Noi

Cu seriozitate si sarguinta ne-am dezvoltat sanatos, prin seriozitatea si experienta noastra, prin trainicia constructiilor noastre, dar mai ales prin recomandarile clientilor nostri, am creat un renume companiei noastre, atat pe plan local cat si pe plan national.

Compania noastra a fost fondata in Sibiu, este amplasata strategic in zona industriala de Est, langa centura ocolitoare a Sibiului, mai exact pe strada Stefan cel Mare, nr 166, dar constructiile noastre din toata tara sunt cartea noastra de vizita.

Compania noastra are capital exclusiv romanesc, ne-am dezvoltat cu pasi marunti dar siguri, iar astazi principiile dupa care este guvernata compania noastra se bucura de experienta si intelepciunea fondatorilor si de spiritul inovator si revolutionar al echipei tinere de ingineri.

Dispunem de departamente specializate pe consultanta, proiectare, constructii civile sau structuri metalice-hale industriale si spatii industriale. Reusim astfel sa atingem exigentele oricarui partener de-al nostru, atat persoane juridice cat si persoanelor fizice.

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul constructiilor, am oferit viata constructiilor executate de noi, ne-am bucurat de bumul imobiliar si am reusit sa oferim servicii complete clientilor nostri in perioada crizei, iar astazi ne continuam activitatea cu o atentie sporita asupra detaliilor. Astfel reusim intotdeauna sa imbinam traditionalul cu modernul, utilul cu placutul si seriozitatea cu calitatea.

 

Cu flexibilitate si seriozitate constructia ta devine realitate!