Servicii

Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul constructiilor va putem oferi servicii complete, fie ca este vorba de proiectere sau constructii de case, blocuri, hale industriale sau renovarea monumentelor istorice.

Deasemenea dispunem de toate resursele necesare pentru turnare a platformelor betonate exterioare sau interioare, dar nu in ultimul rand si solutii complete pentru pavarea aleilor, trotuarelor. Echipele noastre pot prelucra si reda eleganta fierului forjat, a inoxului sau a lemnului, aducand un ambient placut si inovativ proiectelor dumneavoastra.

Constructii

constructiiFie ca doriti constructia unei case, a unui ansamblu rezidential de blocuri, hale metalice sau doar renovarea unui monument istoric va putem oferi servicii complete in executia lucrariilor.

Detalii

Proiectare

Untitled-12

Departamentul de proiectare din cadrul companiei noastre, va poate oferi un proiect care sa imbine functionalitatea cu esteticul, sa imbine un aspect exterior atragator cu eficienta compartimentarii interioare, si care mai presus de toate sa fie eficient din punct de vedere al costurilor de constructie, evintand costuri suplimentare.

Detalii

Platforme Betonate


Cu o experienta de peste 25 ani in domeniul constructiilor, compania noastra va poate oferi servicii complete de proiectare si turnare a platformelor betonate exterioare sau interioare, dar nu in ultimul rand si solutii complete pentru pavarea trotuarelor, carosabilului.

Detalii

Inchirieri Utilaje

merlo

Indiferent ca aveti nevoie de echipamente pentru o zi sau o luna, noi va putem oferi echipamente in regim de inchiriere potrivit necesitatilor dumneavoastra. Puteti sa finalizati orice proiect fara a fi nevoit sa cumparati echipamentele necesare- utilaje de constructii de orice capacitate.

Detalii

Mentenanta

Untitled-11

In cadrul companiei noastre am dezvoltat si serviciul de mentenanta pentru a veni in intampinarea  celor care doresc un partener de incredere, la care pot apela in situatii de urgenta, dar mai ales pentru a preveni degradarea cladirilor sau a instalatiilor.

Detalii

Alte Servicii

Untitled-4

Imbinand tendintele din tehnologie cu experienta inginerilor nostri, dam viata celor mai complexe proiecte, prelucram si redam eleganta fierului forjat, a inoxului sau a lemnului, aducand un ambient placut si inovativ proiectelor dumneavoastra.

Detalii